Industriële automatisering

Industriële automatisering
Ghysel BV beschikt over de expertise en het enthousiasme om uw automatisatieproject te ontwerpen, uit te werken en te begeleiden.

Van een eerste schets tot succesvolle integratie in de productieketting. Wij hebben ervaring in allerlei industrietakken en bieden oplossingen voor elk type machine. En dit zowel voor industriële machinebouwers als rechtstreeks voor de eindklant.

Elektrisch design en engineering

Industriële automatisering is steeds een kwestie van maatwerk. Wij luisteren naar je wensen en vertalen die naar een idee en een werkend concept.

Efficiënt en ordelijk bouwen van de elektrische kast

Als het elektrotechnisch ontwerp helemaal op punt staat, starten we met de bordenbouw. Voor serieproductie van stuurborden maken we gebruik van onze Rittal Perforex BC CNC-machine om behuizingen snel en accuraat voor te bereiden. Met onze kwaliteitsvolle afwerking maken we het verschil. Duidelijke labels en de ordelijke organisatie van de onderdelen maken de kast overzichtelijk en makkelijk om te bedienen. Tijdens de elektrotechnische engineering documenteren we elk stuurbord met de nodige schema’s.

Software programmeren voor performante machinesturing

Wij programmeren de software in huis voor alle sturende onderdelen. Zo garanderen we een optimale werking van de installatie en het grootste rendement voor uw productie.

Industriële Automatisering - Software Programmeren
Professionele uitvoering van kabelrouting en bekabeling

Wij kunnen instaan voor de vakkundige installatie van het elektrotechnisch geheel ter plaatse in uw atelier of fabriekshal. Dan verzorgen wij de volledige kabelrouting en voorzien we de bekabeling.

Ons werk stopt pas na de succesvolle opstart

Wij zijn uw partner van bij de start van het automatisatieproject tot en met de succesvolle opstart van de machine in uw productieproces. En zelfs dan stopt het niet natuurlijk, want ook voor nazorg en eventuele updates of uitbreidingen in de toekomst kan u rekenen op onze service en expertise.

Ons werk stopt pas na de succesvolle opstart
Interesse in een samenwerking?